Qastronomik Turizm
Türkiyənin zəngin pendir mədəniyyəti — AYNUR ƏLLƏZOVA YAZIR
Türk mətbəxi zəngin çeşidləri, özünəməxsus delikatesləri və müxtəlif bölgələrdə istehsal olunan pendirləri ilə tanınır. İqlim dəyişikliyinin yaratdığı zəngin biomüxtəliflik bu ləzzətlərin əsasını təşkil edir və…
DavamıOrxan Fikrətoğlu DTA-nın Milli Kulinariya Mərkəzinin rəhbəri vəzifəsindən ayrılıb
Dövlət Turizm Agentliyinin Milli Kulinariya Mərkəzinin rəhbəri Orxan Sadıqov (Fikrətoğlu) vəzifəsindən azad edilib. Turizmplus.az “Report”a istinadən xəbər verir ki, o, öz ərizəsi ilə işdən ayrılıb….
DavamıDövlət Turizm Agentliyi qastroturizm sahəsinin inkişafı ilə bağlı planlarını açıqlayıb
“Dövlət Turizm Agentliyi tərəfindən milli mətbəxin təbliğatında gənc nəsil aşpazların hazırlanması, milli kulinariya komandasının inkişafı və beynəlxalq yarışlarda iştirakın təmini istiqamətində məqsədyönlü tədbirlər görülür”. Turizmplus.az…
DavamıBakıda «Çiyələk Festivalı» keçiriləcək -MƏLUMAT
May ayının 13-də Bakıda, Sevgi Parkında «Çiyələk Festivalı» keçiriləcək. Turizmplus.az xəbər verir ki, tədbirdə aşpazlardan ustad dərsləri, səfirliklərin çiyələk qabları ilə çıxışı, ulduzların iştirakı ilə əyləncə…
Davamı“Beynəlxalq Sıfır Tullantı Günü” — AYNUR ƏLLƏZOVA YAZIR…
Ötən il Türkiyə iqlim dəyişikliyi ilə mübarizə və davamlı inkişaf planları yaratmaq üçün Birləşmiş Millətlər Təşkilatının (BMT) Baş Assambleyasına təklif təqdim etdi. BMT Baş Assambleyasının…
Davamı«Bazar Turkish Cuisine» restoranında biznes səhər yeməyi təşkil olunub — TURİZM+ TV
Azərbaycanda fəaliyyət göstərən turizm şirkətlərinin nümayəndələri «Bazar Turkish Cuisine» restoranında bir araya gəlib. Turizmplus.az xəbər verir ki, martın 14-də keçirilən tədbirdə 30-a yaxın aparıcı turizm…
Davamı